• Century Keramos tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Century Keramos tegels

Century Keramos tegels

Century Keramos tegels zijn vloertegels en wandtegels met een aardse look. De aangeboden kleuren kunnen uw interieur zowel een lichte als een warme stemming geven. Keramos tegels hebben een klassieke uitstraling en staan prachtig in uw woonkamer, keuken of badkamer, maar ze zijn ook geschikt voor commerciële ruimten zoals restaurants of cafés. De Century Keramos wandtegels zijn er bovendien in aparte vormen en mooie decors, die uw ruimte verlevendigen.

De warme Century Keramos tegelserie kleuren:

  • Lindos
  • Kreta
  • Mikonos
  • Attica
  • Sparta

De Century Keramos vloertegels komen in zowel langwerpige als vierkante formaten: 80x80 cm, 60x60 cm, 30x60 cm en 15x60 cm. Ze zijn er in 4,7x4,7 cm in prachtig mozaïek dat op matten van 30x30 cm wordt geleverd. Ook is de serie er in een hexagonale vorm met of zonder vintage tegel decor en zijn er speciale stukken verkrijgbaar voor het leggemak.

Bekijk de brochure (PDF) van Century de Keramos tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Keramos van Century? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Century. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Century Keramos tegels.

Vraag een offerte aan