• Castelvetro Vogue tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Castelvetro Vogue tegels

Castelvetro Vogue tegels

Castelvetro Vogue tegels zijn neutrale houtlook vloertegels in uiteenlopende kleuren. De Castelvetro Vogue tegelserie is keramisch parket, dit houdt in dat de tegels net van echt hout lijken. Ze zijn echter van keramiek, een materiaal met meer onderhoudsgemak en duurzaamheid dan hout. De prachtige natuurlijke kleuren van de Vogue tegelserie passen bij een klassiek interieur, maar ook bij moderne meubelen zodat de stijlen tegen elkaar afsteken. De Castelvetro Vogue tegelserie bevat zes neutrale kleuren, van zeer licht tot zeer donker. Hierdoor zijn de tegels een mooie en opvallende verschijning in uw ruimte, of dit nu de woonkamer is of de badkamer.

Castelvetro Vogue tegels zijn leverbaar in de kleuren (van licht naar donker):

  • Bianco
  • Grigio
  • Beige
  • Tortora
  • Tabacco
  • Antracite

Castelvetro Vogue tegels zijn er in de drie formaten 30x120 cm, 20x120 cm en 20x80 cm voor op de vloer. Dit zijn gerectificeerde formaten. Daarnaast zijn er prachtige kleine tegelstroken voor op de wand in het formaat 30x30 cm in dezelfde kleuren als de vloertegels. Ook zijn er diverse speciale onderdelen van Castelvetro Vogue verkrijgbaar, bijvoorbeeld plinten of onderdelen voor op de trap.

Bekijk de Castelvetro Vogue tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen of download de brochure voor een impressie.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Vogue van Castelvetro? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Castelvetro. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Castelvetro Vogue tegels.

Vraag een offerte aan