• Castelvetro Bonding tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Castelvetro Bonding tegels

Castelvetro Bonding tegels

Castelvetro Bonding tegels zijn robuust ogende tegels van keramiek. Deze tegels komen in vier basiskleuren, waar vrijwel elk interieur bij past. Het dessin van de Castelvetro Bonding tegels lijkt op cement en op steen. De Bonding tegels hebben echter de eigenschappen van keramiek, zoals dat ze makkelijker te onderhouden zijn dit soort materialen. Castelvetro Bonding tegels staan prachtig in een loft of appartement en creëren een moderne sfeer in uw ruimte.

De Castelvetro Bonding kleuren:

  • White
  • Taupe
  • Beige
  • Grey

De vloerformaten van de Castelvetro Bonding tegels zijn zowel vierkant (60,8x60,8 cm of 60x60 cm) als langwerpig (30,3x60,8 cm). Ook zijn er prachtige bijpassende decors voor op de muur van 60x60 cm en mozaïek tegels van 30x30 cm. Bekijk ook de unieke Modulo 3D Bonding wandtegels, die zeshoekig zijn en een 3D effect creëren met de kleuren White, Grey en Taupe. Daarnaast zijn er speciale stukken verkrijgbaar voor optimaal leggemak.

Bekijk de Castelvetro Bonding tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen, of download de Bonding brochure (PDF).

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Bonding van Castelvetro? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Castelvetro. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Castelvetro Bonding tegels.

Vraag een offerte aan