• Caesar Arthis tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Caesar Arthis tegels

Caesar Arthis tegels

Met de hand gemaakt en niet van echt hout te onderscheiden: keramisch parket Caesar Arthis tegels is een topkwaliteit houtlook tegel. De Caesar Artis is bedoeld voor het leggen van keramisch parket, en door de verschillende formaten kan de vloer in verschillende patronen worden gelegd. Er zijn lichte, warme en donkere kleurtinten beschikbaar.

Caesar Artis keramisch parket kan worden gelegd in de volgende kleuren:

  • Vapor
  • Natur
  • Oleum
  • Royal

Deze keramisch parket is beschikbaar in de formaten 7,5x60 cm, 20x120 cm en 40x120 cm (met extra grip-oppervlak). Met het kleine formaat kan een visgraatvloer worden gelegd, terwijl de grotere, gerectificeerde formaten worden gebruikt voor plankenvloeren met extra dunne voeg. Hiernaast is een speciale 20x100 cm Chevron uitvoering beschikbaar, die door zijn vorm kan worden gebruikt om een Hongaarse punt te leggen. Om uw inrichting compleet te maken is er ook een 40x120 cm tegel voor buitengebruik en een bij de vloer passende keramische plint beschikbaar.

Een houtlook Arthis keramisch parket is niet van echt te onderscheiden en, in tegenstelling tot echt hout, vocht- en hittebestending. Dit betekent dat de vloer gemakkelijk schoon te maken is en van vloerwerwarming kan worden voorzien. 

Meer weten? Zie voor alle informatie de catalogus (pdf).

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de keramisch parket Arthis van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Caesar in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Arthis tegels.

Vraag een offerte aan