SHOWROOM OP AFSPRAAK GEOPEND - AGENDA

bardelli colore tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Bardelli tegels

Bardelli tegels

Bardelli tegels worden vervaardigd door het bedrijf Ceramica Bardelli uit Italië, een onderdeel van de Altaeco Gruppo Industriale. Het bedrijf staan bekend om samenwerkingen met bekende designers op het gebied van illustraties.

De handbeschilderde tegels van Bardelli kunnen uw badkamer, keuken, toilet en zelfs uw woonkamer of gang omtoveren tot een prachtige en zeer opvallende ruimte. De designs bestaan bijvoorbeeld uit subtiele of juist grote bloemen, illustraties met mensen of dieren en zelfs hele landschappen en verschillende fantasievormen.

Bardelli tegels komen met een witte of gekleurde achtergrond met bijvoorbeeld gouden illustraties, illustraties in een egale kleur of juist een kleurrijk geheel. En ze zijn allemaal met de hand geschilderd, voor een unieke uitstraling van uw muren en een bijzondere, sfeervolle ruimte. Bij de meeste tegelseries zit zelfs een tegeltje met de handtekening van de designer erin verwerkt.

Tegels van bardelli zijn zeer exclusief en hoogwaardig afgewerkt, tegelhuis montfoort heeft deze tegels niet in de showroom. U kunt ze eventueel bekijken bij intercodam tegels in Amsterdam. 

Alle tegelseries van BARDELLI kunt u bekijken op de website.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Bardelli? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben de tegelseries van Bardelli helaas niet in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom een monster bestellen van Bardelli tegels.

Vraag een offerte aan