UITGEBREID ADVIES NODIG? PLAN EEN AFSPRAAK IN
  • houtlook tegels kronos
  • betonlook tegels badkamer kronos
  • badkamertegels ragno
  • ragno flex
  • kronos

Offerte aanvragen

Badkamer tegels

Tegels voor badkamer worden bij Tegelhuis Montfoort aangeboden tegen scherpe prijzen. In diverse kleuren, maten en afwerkingen, allemaal van zeer goede kwaliteit vanuit Italie en Spanje. Ons assortiment is zeer uitgebreid, er is voor ieder wat wils zoals betonlook, marmerlook, houtlook en gekleurde tegels. Vrijwel alle tegelmerken bij Tegelhuis Montfoort hebben badkamer tegels in hun collectie, zowel wandtegels als vloertegels.

Stijlvolle badkamertegels
Droomt u ook van een mooie, moderne betonlook badkamer of een luxe marmerlook badkamer met een chique uitstraling? Tegelhuis Montfoort heeft de juiste badkamertegels voor u in huis. Of u nu houdt van grote xxl tegels 120x120 cm of juist sicis mozaïek tegels, of u voor klassiek zwart/wit gaat of juist multicolor. Zo heeft Tegelhuis Montfoort bijvoorbeeld Atlas concorde greencolors, een tegelserie met opvallende knalkleuren, veel glans en keuze uit decoraties.

Xxl Badkamertegels

Tegels 100x100 cm voor in de badkamer zijn geen uitzondering meer, sterker nog dit is de nieuwe trend in badkamers. Xxl badkamertegels geven de badkamer een luxe uitstraling en u heeft nog weinig voegen ook. Badkamertegels 120x120 cm en zelfs 120x240 cm voor de wanden geven een ruimtelijk idee en weing onderhoud. 

Waarom badkamertegels?
Badkamertegels aan de wand zijn door hun geglazuurde bovenlaag makkelijk schoon te maken. Ook zijn ze waterbestendig. Badkamertegels op de vloer zijn soms antislip en kunnen naar hartenlust gecombineerd worden met wandtegels voor uw badkamer. Beide komen in vele kleuren, motieven en designs. U kunt voor dezelfde kleur vloertegels kiezen als uw wandtegels in de badkamer, of speel met kleuren en texturen voor een mooi contrast. Ook is er prachtig mozaïek waardoor uw badkamer een plaatje wordt. Laat uw creativiteit zijn gang gaan en bekijk de mogelijkheden op de website of in de showroom van Tegelhuis Montfoort.

Top 4 badkamer tegels

  1. ABK interno 9
  2. Venis badkamer tegels
  3. Mutina design tegels 
  4. Atlas concorde badkamer tegels

De meest geschikte badkamertegels
Weet u al welke stijl u wilt in uw badkamer? Zowel de kleuren, als de formaten en de breedte van de voegen zijn hierbij van belang. Tegelhuis Montfoort kan u adviseren over de meest geschikte keuze, die het beste past bij uw smaak en uw woning. U kunt gerust een afspraak maken voor advies van Tegelhuis Montfoort, of kom vrijblijvend oriënteren op diverse badkamertegels in onze tegelshowroom.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een bepaald type badkamertegels bij Tegelhuis Montfoort? Vraag dan direct online een offerte bij ons aan. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak of voor overige vragen over badkamertegels.

Vraag een offerte aan

Uitgelicht in badkamer tegels