oxford

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Azulejos tegels

Azulejos tegels

Azulejos tegels is een producent uit Madrid die zich toelegt op de productie van vooral marmerlook tegels en design tegels met een nadruk op wandtegels en vloertegels die geschikt zijn voor badkamers en toiletruimten. De tegels van Azulejos hebben een exclusief uiterlijk en zijn bij uitstek gewild bij mensen die van een moderne interieurinrichting houden. 

Naast tegels voor badkamers levert deze Spaanse producent ook tegels - waaronder bijvoorbeeld houtlook tegels - die bruikbaar zijn voor andere vertrekken zoals woonkamers. 

Wilt u graag afbeeldingen zien van de exclusieve design tegel en marmerlook tegel series van Azulejos? Blader dan vooral even door de catalogus op de website

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Azulejos? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Azulejos in de showroom klaarstaan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van uw Azulejos tegels.

Vraag een offerte aan