Appiani mozaiek tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Appiani mozaïek tegels

Appiani mozaïek tegels

Appiani mozaïek zijn tegels van het merk Altaeco Spa. Appiani tegels stammen uit 1873, waar ze in de plaats Treviso in Italië werden vervaardigd. In eerste instantie focuste Appiani zich op zeer kwalitatieve dakpannen en bakstenen. Begin 1900 begon het bedrijf keramieken tegels en Appiani mozaïek tegels te vervaardigen.

Appiani mozaïek tegels zijn zowel in Italie als internationaal bekend. Het mozaïek wordt gemaakt met verschillende nieuwe technologieën die ook gecombineerd kunnen worden. Zo is er de Monopressocottura techniek, waarbij droog geperst glazuur en klei wordt gebruikt dat op hogere temperaturen is gebakken en daardoor de Appiani mozaïektegels zeer duurzaam maakt en geschikt voor de vloer, muur of zelfs buitenshuis.

Appiani mozaïek tegels zijn er in tal van kleuren en meerdere soorten. U kunt het zo gek niet bedenken, van terracotta kleuren tot aan koele kleuren en van een mix aan kleuren tot aan metaalkleurige mozaïeken met structuur. Ook zijn er bijpassende vloertegels en wandtegels met decor verkrijgbaar. Bekijk meer informatie en foto's in de Appiani mozaïek online catalogus.

Daarnaast zijn ze er in een Mix variant voor wellness en zwembaden. Ga naar de website van Appiani voor meer informatie en voor afbeeldingen van de mozaïeken tegels.

Vraag een offerte aan

Appiani mozaïek tegels levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in tegels van Appiani? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Appiani mozaïek. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Appiani mozaïek tegels.

Vraag een offerte aan