Acquacolor mozaiek tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Acquacolor tegels

Acquacolor tegels

De Belgische producent Acquacolor tegels fabriceert een groot aantal spectaculaire collecties waarmee u een droom interieur kunt creëeren. Aquacolor blinkt uit in een professionele visie op het gebruik van diepe kleuren in vloertegels en wandtegels. De design tegels van Acquacolor spitsen zich toe op de mozaïektechniek. U kunt de volgende typen tegels bij Tegelhuis Montfoort bestellen:

Glass bestaat uit tien bijzondere series waarbij gebruikt wordt gemaakt van onder andere gerecycled glas. De verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen zijn spectaculair. 

Porecelain bestaat uit een viertal prachtige collecties in look variërend van vintage tot zeer modern.

Crystal is een collectie tegels gemaakt van bijzonder transparant glas met een beschermingslaag. 

De Natural series brengen een mix van natuursteen en design die op allerlei plekken in uw huis of business setting toepasbaar is. 

Swimming Pool is een zeer kleurrijke serie zwembad tegels waarmee u met uw zwembad gegarandeerd de show steelt.

Met Own Design, tenslotte, biedt Acquacolor u de gelegenheid om op maat gemaakte tegels te bestellen voor specifieke ontwerpen die u in gedachten hebt. 

U ziet het, de collecties van Acquacolor zijn zeer divers en wij raden u dan ook aan om even de tijd te nemen om de collecties te bekijken op de Acquacolor website

Vraag een offerte aan

Tegels van Acquacolor levert Tegelhuis Montfoort tegen scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in Acquacolor tegels? Vraag dan direct online een offerte  aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Acquacolor. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Acquacolor tegels serie waar u interesse in hebt.

Vraag een offerte aan