Terug

ABK Imoker Soleras tegels

De ABK Imoker Soleras houtlook tegelserie bestaat uit mooie lange vloertegels van o.a 20x170 cm met een warm houtlook structuur. ABK Imoker Soleras is keramisch parket: het ziet eruit als echt hout, maar het is van keramiek. Uw interieur heeft hierdoor de warme uitstraling van hout, maar ook het onderhoudsgemak van tegels en alle rendement van vloerverwarming. Bovendien heeft ABK Imoker Soleras zowel een natuurlijk als een wat koeler kleurenpalet, wat zorgt voor ofwel een klassieke, ofwel een moderne uitstraling van uw ruimte.

ABK Imoker Soleras tegels zijn leverbaar in de zes kleuren:

  • Bianco
  • Grigio
  • Antracite
  • Naturale
  • Beige
  • Avana

ABK Imoker Soleras tegels zijn er in diverse langwerpige formaten zoals 20x120 cm en 20x170 cm. Ook zijn ze verkrijgbaar in een opvallend langwerpig formaat, dat diagonaal is afgesneden voor hongaarse punt keramisch parket.. Daarnaast zijn er maten 13,5x80 cm en 20x80 cm voor visgraat keramisch parket.

Download de ABK Imoker Soleras tegelserie brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Soleras van ABK Imoker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van ABK Imoker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de ABK Imoker Soleras tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak