Vrijblijvend op afspraak, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies
  • 41zero42 Paper41

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

41zero42 Otto tegels

41zero42 Otto tegels

41zero42 Otto tegels is een serie waarin de simpele en tegelijkertijd complexe structuur van Scandinavisch gesteente als inpiratie wordt gebruikt. Denk hierbij aan de variatie in ruwheid die in natuurlijk gesteente zichtbaar is. Zoals alle series van dit Italiaanse merk zijn ook de design tegels binnen de 41zero42 Otto tegels serie cutting edge qua design. Denk aan zeshoekige vormen, visgraat tegels of chevron tegels, maar ook aan inventieve vierkante of rechthoekige tegels, allemaal geschikt als muurtegel en in sommige gevallen vloertegel binnen uw interieur.

De 60x60 cm, 60x120 cm en 30x60 cm hardsteen look tegels zijn tevens te leggen als Romaans verband tegels. Het formaat 7.5x30 cm is ook te bestellen evenals zogezegd de zeshoekige en zogenaamde skirting (visgraat of chevron) formaten. 

Bekijk voor meer informatie en afbeeldingen de folder (PDF) of de website

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Otto van 41zero42? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van 41zero42. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de 41zero42 Otto tegels.

Vraag een offerte aan