Terug

Metallook tegels zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen

En dat is niet voor niets! Je kunt geen interieurtijdschrift openslaan zonder metallook tegels te zien. Tegenwoordig zijn brons, roestlook en gouden tegels de tegels om stijl, luxe en rijke kleuren toe te voegen aan een modern, maar ook klassiek interieur. Zoals de meeste metalen zijn ze duurzaam en bestand tegen hoge temperaturen, vocht en voedselvlekken, waardoor ze ideaal zijn om te gebruiken in verschillende kamers.

Bekijk deze tegels in onze showroom

Ook zijn metallic look tegels zeer geschikt voor muren, badkamers en worden ze zelfs gebruikt voor plafonds, daarmee zijn de mogelijkheden met metallic tegels in huis eindeloos. Metallic tegels en metallic look tegels zijn verkrijgbaar in tal van afwerkingen, texturen, formaten en patronen en geven elke ruimte een rijke en stijlvolle uitstraling.

Metallook tegels gebruiken in de badkamer, keuken en het toilet voor een luxe uitstraling

Geef de badkamer een luxueuze uitstraling door de wanden of douchecabine te betegelen in metallook tegels. Spiegels en metallic accessoires geven de ruimte een hoogglans afwerking en geven een gevoel van moderne glamour. Of kies voor een meer ingetogen gevoel met gebrande koper tegels of koper kleur tegels en industriële accessoires voor een subtielere kijk op de trend.

Door verschillende metallic tegels in elkaar te laten overlopen, krijg je een rijke en luxe uitrstraling die zeker indruk zal maken op gasten. Als je er niet zeker van bent, probeer het dan eerst in een kleine ruimte, zoals een toilet beneden, voordat je de rest van het huis op deze manier inricht. Ben je ook nog niet zeker van welke tegels je hiervoor kunt gebruiken? Met deze 5 tegels ga je nooit in de fout:

Metal look tegels, Brons- goud look tegels

Atlas Concorde Blaze tegels

ABK Imoker Interno 9 roestlook tegels

Serenissima Costruire

Kronos Metallique tegels


Koper tegels

Koper kleur tegels zijn onlangs langzaamaan populariteit winnen, hoewel koper look tegels al voor een geruime tijd bestaan. De populariteit van koper look tegels is zo gestegen vanwege de rijke kleur die koperen tegels toe te voegen aan een woning. Dit maakt ze een van de beste tegels om te gebruiken in huis. Naast het feit dat het een milieuvriendelijk materiaal is. Metaal is een natuurlijke en hernieuwbare grondstof die lang mee zal gaan. Wat deze koperkleurige tegels boven andere metallook tegels doet uitsteken is de glanzende gebrande goudkleur.

Het gebruik van koperkleurige tegels in het interieur kan een rijke en stijlvolle uitstraling creëren. Accenten van dit materiaal zorgen voor gloeiende, warme en prachtige diepe oranje en roze kleurtinten in de woonkamer, badkamer of keuken. Koper kleur tegels en koper look tegels werken goed met neutrale kleuren en zien er bijzonder goed uit in contrast met diepe tinten zoals smaragdgroen en marineblauw. Combineer deze tegels met bijpassende accessoires en verlichtingsarmaturen voor een elegante glans in het interieurontwerp.

Bronskleurige tegels om stijl en persoonlijkheid aan het interieur toe te voegen

Om klasse, stijl en persoonlijkheid aan jouw interieur toe te voegen aan de hand van nieuwe wandtegels of keukentegels, kun je kiezen voor brons look tegels. Deze zijn klassiek aantrekkelijk, breken de monotonie van een saaie tegelbaan, en geven het huis een flair die je misschien niet hebt overwogen bij het kiezen van de nieuwe metal look tegels. Brons kleur tegels zijn eenvoudig aan te brengen en zullen de vloer of wand doen stralen en een opvallend karakter aan het interieur toevoegen.

Brons tegels badkamer in veel verschillende combinaties

Tegenwoordig zien we de brons kleur tegels in veel verschillende ontwerpen terug. De details van de brons look tegels zijn te vinden in allerlei stijlen, van klassiek tot industrieel. Brons is een warme kleur die een zekere kwaliteit en luxe uitstraalt. Omdat het minder glanzend is dan goud, geeft het een unieke uitstraling die warmte overbrengt in een ruimte. Bronskleurige tegels vormen ook een neutrale basiskleur, die gemakkelijke combinaties mogelijk maakt, ook in de badkamer. Ben je op zoek naar bronzen tegels voor in de keuken? Ook die hebben wij in verschillende maten en afwerkingen beschikbaar. Zoek op onze website naar ‘’bronzen tegels keuken’’ voor de mooiste bronzen tegels voor in de keuken.


Metaaltegels zijn al lange tijd een populaire interieurtrend

Van roestvrij staal tot industrieel koper, metaal look tegels zijn geschikt voor een groot aantal verschillende woningen en stijlen. En dat is ook geen verrassing; ze voegen rijke tinten toe aan elke kamer in huis en kunnen net als metallic look tegels warmte toevoegen aan de ruimte.

Metaal tegels badkamer voor een frisse look? Zeker! Het gebruik van metaalkleurige tegels in huis geeft een frisse nieuwe look aan elke ruimte. Het reflecterende oppervlak van de metaalkleurige tegels kaatst het licht rond, waardoor de kamer een stuk groter lijkt. Metaal tegels zijn ideaal voor ruimtes zoals een badkamer en toilet.


Metalen tegels keuken online kopen

De verschillende texturen van onze metalen tegels in de keuken en badkamertegels geven een creatieve uitstraling in het interieurontwerp. De metaalkleurige tegels zullen een kamer er natuurlijk strak, modern en stijlvol uit laten zien. Het is een eenvoudige manier om een statement te maken in een keuken of badkamer.


Gouden tegels online kopen bij Tegelhuis Montfoort

Is er iets luxueuzer dan goudkleurige tegels? Als dat zo is, hebben wij het nog niet gevonden! Goud look tegels zijn een populaire manier om de badkamer of keuken een luxe uitstraling te geven; combineer ze met neutrale tinten en bijpassende metallic accessoires voor een kamer die echt schittert!


Gouden tegels badkamer: luxe, schoonheid en elegantie

Goud kleur tegels zijn perfect voor een badkamer of keuken waar luxe, schoonheid en elegantie voorop staan! Met moderne tot traditionele elegante patronen, hebben gouden tegels veelzijdige designelementen die kunnen werken voor verschillende designs. Zo kun je klassieke tot hedendaagse en chique ruimtes creëren met accenten die levendigheid toevoegen aan elke omgeving. Voor een ruimte die meer modern of eigentijds is, kies je een lineaire glazen tegel met goud, en combineer je deze met witte kasten of marmer aanrechtbladen om de look compleet te maken! Of de afwerking nu modern en metallic is, sprankelend met een vleugje glitter in de voegen, het interieur zal onmiddellijk luxueus en rijk aanvoelen met de toevoeging van deze fantastische luxe goud kleur tegels.

Het oppervlak van onze gouden tegels is bedrukt met een van de nieuwste technieken. Op het oppervlak zijn vaak kleine reliëfjes voelbaar, wat een levendige en natuurlijke uitstraling geeft. De kwaliteit is uitstekend, heeft een hoge slijtvastheid en het onderhoud is eenvoudig.


Gouden tegels keuken maken het verschil in de keuken

Deze moderne tegels kunnen worden gebruikt als vloer- en wandtegels en kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Het zijn ideale tegels voor natte ruimtes zoals een douche, toilet of badkamer, maar ook in de keuken, woonkamer of hal zien ze er prachtig uit. Zelfs in horecagelegenheden en winkels zijn het gouden tegels, goud look tegels of goud kleur tegels die het verschil!


Naast gouden tegels zijn ook roestlook tegels populair

Roest tegels hebben stad en luxe gecombineerd. Bij Tegelhuis Montfoort vind je in ons ruime assortiment roestkleurige tegels met koperen ondertonen en een metallic afwerking die doet denken aan verroeste metalen platen. Ideaal als je je ruimte echt wilt laten opvallen.


Roestkleurige tegels badkamer online bestellen bij Tegelhuis Montfoort

De grootformaat tegels hebben een lichte glans op hun oppervlak, waardoor ze een industriële look hebben die nooit uit de mode zal raken en een vleugje luxe aan de woning zal toevoegen. De subtiele metaalglans van metaal tegels, metallic tegels en gouden tegels zal ook het comfort in de ruimte verbeteren door het licht in de kamer te verspreiden, waardoor het groter en helderder aanvoelt. Ben je van plan om metallook tegels online te bestellen? Bekijk dan al onze tegels online!

Meer trends

Zowel voor het design als voor het gevoel van welzijn is goede verlichting cruciaal. Goed licht verbetert de stemming en geeft de illusie van ruimte. De mogelijkheden om ruimtes met licht te decoreren worden steeds groter, middels Lipotrec LED verlichting worden ook verlichtingsaccenten met tegels in badkamers toegankelijker.

Lichtconcepten en lichteffecten als nieuwe dimensie aan tegels

Lichtconcepten en lichteffecten als nieuwe dimensie aan tegels
Lees verder

Onyx, een soort kwarts, is een populair edelsteenmateriaal. Het is een doorschijnende, kalkhoudende steen die lijkt op marmer. Vergeleken met andere materialen is het vrij zacht. Het is zachter dan marmer en graniet, twee andere gebruikelijke materialen voor vloer- en wandtegels. Hoe prachtig Onyx tegels ook zijn, het materiaal is redelijk delicaat. Het zachte oppervlak is gevoelig voor vlekken en krassen.

Keramische Onyx tegels zijn een nieuwe trend in 2023

Keramische Onyx tegels zijn een nieuwe trend in 2023
Lees verder

Het meest verbazingwekkende aspect van de tegelvloeren trends van dit jaar is hoe realistisch de tegels er uit zien. Eén van de vele populaire voorbeelden die je als tegelvloer tegenkomt, zijn de bijzondere houtlook tegels met hun fijne texturen en kleurvariatie. Deze tegels zien er tegenwoordig zo echt uit dat, ze vrijwel niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Trends in houtlook tegels 2024

Trends in houtlook tegels 2024
Lees verder

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak